+31(0)6-41560915

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige reizen

Een andere bestemming dan Noord-Amerika? 
Boek uw reis hier!
Hawaii is niet alleen Waikiki met zijn hoge hoteltorens. Hawaii is veel meer! Een tropisch paradijs op 5 uur vliegen van Los Angeles en het hele jaar door te bezoeken. Er zijn vanaf Amsterdam geen non-stop vluchten naar Hawaii maar er kan meestal op dezelfde dag worden doorgevlogen. Hawaii wordt vaak gecombineerd met de westkust van Amerika. U kunt 6 eilanden bezoeken, elk met een eigen charme. Tropische regenwouden, watervallen, vulkanen, lava, rotsen, witte en zwarte zandstranden. Dat is Hawaii!!!

Jamaica klopt op het ritme van zijn eigen beat. Je neemt automatisch het relaxte tempo van de goedlachse locals over als je het eiland van reggae en rasta verkent.....

IJsland is met geen ander land te vergelijken. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. Nergens anders vind je zo’n grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen aan op een relatief klein oppervlak IJsland heeft sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterrijen, immense gletsjers, watervallen in alle soorten en maten, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. In de zomer is het in IJsland lang licht. Bovendien is het reizen in het onbewoonde binnenland een avontuur op zich: uitgestrekte zand- en grindwoestijnen, lavavelden, gletsjers en rivieren die niet zijn overbrugd. In de winter kun je in niet het binnenland in, maar kun je in wel als bonus het noorderlicht ervaren in IJsland. 

Bon Bini! Van Harte Welkom op het zonovergoten Curaçao waar altijd nieuwe activiteiten te ontdekken zijn.....
Australië is een gigantisch land en continent. Het leuke van deze bestemming is dat er unieke diersoorten leven.