+31(0)6-41560915

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Europa reizen

Nieuw!!! Heeft u al plannen voor een vakantie in Europa, rondreizen of strandvakanties, bel of stuur een email. We boeken alle touroperators zoals TUI, All Tours, De Jong Intra, Neckermann en nog veel meer. Ook vanuit Duitsland zoals Keulen en Dusseldorf. Spanje, Griekenland en Portugal zijn HOT deze zomer. Leuke stedenreizen in een Europa voor een weekendje weg. Of wanneer u wilt reizen in de meivakantie is het nu de tijd om te boeken, daarbuiten en in Europa. 


Mocht uw bestemming er niet bij staan of hulp nodig om de juiste beslissing te nemen bel of stuur een e-mail. 06-41560915 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IJsland is met geen ander land te vergelijken. Grote delen van IJsland zijn nog ongerept. Nergens anders vind je zo’n grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen en natuurverschijnselen aan op een relatief klein oppervlak IJsland heeft sluimerende vulkanen, kokende modderpotjes, kilometerslange kraterrijen, immense gletsjers, watervallen in alle soorten en maten, fraaie tafelbergen, steil uit zee oprijzende vogelkliffen en nog veel meer. In de zomer is het in IJsland lang licht. Bovendien is het reizen in het onbewoonde binnenland een avontuur op zich: uitgestrekte zand- en grindwoestijnen, lavavelden, gletsjers en rivieren die niet zijn overbrugd. In de winter kun je in niet het binnenland in, maar kun je in wel als bonus het noorderlicht ervaren in IJsland.