+31(0)6-41560915

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hawaii, een paradijs

Hawaii is niet alleen Waikiki met zijn hoge hoteltorens. Hawaii is veel meer! Een tropisch paradijs op 5 uur vliegen van Los Angeles en het hele jaar door te bezoeken. Er zijn vanaf Amsterdam geen non-stop vluchten naar Hawaii maar er kan meestal op dezelfde dag worden doorgevlogen. Hawaii wordt vaak gecombineerd met de westkust van Amerika. U kunt 6 eilanden bezoeken, elk met een eigen charme. Tropische regenwouden, watervallen, vulkanen, lava, rotsen, witte en zwarte zandstranden. Dat is Hawaii!!!Oahu "The Cathering Place" 
   
Oahu kent vele zonovergoten stranden waar Waikiki  Beach er één van de bekendste van is. Winkelen kunt u er uitstekend in Chinatown, op de International Marketplace en de Ala Moana Mall, een van 's werelds grootste openlucht winkelcentra. Breng een bezoek aan Pearl Harbor, het Uss Arizona Memorial boven het gezonken slagschip is een eerbetoon aan de Amerikaanse soldaten die bij de slag op 7 december 1941 gesneuveld zijn. Het Bishop museum en Planetarium. Snorkelen in Hanauma Bay, waar u prachtige gekleurde vissen kunt bewonderen. Het Polynesian Culture center is een nagebouwde leefgemeenschap van o.a. de inwoners van Fiji, Tonga, Tahiti, Samoa. Diverse kunstgaleries, shows, dinerfeesten en ananas plantages.

Maui "The Valley Island"  
Maui is een historisch eiland. Hier herinnert nog veelaan de koningen die eens over Hawaii regeerden. Maui wordt overheerst door 2 vulkanen die hoog in de lucht boven het eiland uitreiken. De grootste attractie vormt de Haleakala Krater in het gelijknamige Park aan de oostkant van Maui. Aan de westkant liggen de west Maui Mountains met daartussen in de vallei. In de winter komen de Humpback Whales naar deze warme wateren. Maui is ook bekend om zijn Ho'okipa beach waar in de winter huizehoge golfen door het rif de kust op komen, deze plek is om die reden en de konstante wind op het eiland de place to be onder de (wind)surfers.

Kauai "The Garden Island"
Op dit eiland vindt men Waimea Canyon (de Grand Canyon van de Pacific). De begroeide Fern Grotto aan het begin van de rivier Wailua, is de meest romantische plek op dit eiland. Kauai is ook vaak gebruikt als lokatie van beroemde films zoals Jurassic Park en Raiders of the lost Ark.

Hawaii "The Big Island"  
Hier vindt u de hoogste berg, een vulkaan die nog steeds in werking is. Het eiland biedt u van witte stranden tot sneeuw bedekte bergen, kristal blauw water,koele bossen en gesmolten lava. Hawaii heeft tropische regenwouden en prachtige botanische tuinen.

 

15-daagse autorondreis v.a. € 2250,- p.p o.b.v. 2 personen. 

8-daagse Cruise met de Pride of America - NCL