+31(0)6-41560915

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Autorondreizen

Autorondreizen in Amerika en Canada hebben alle ingrediënten voor een unieke reis:

Canyons, de bekende route 66,  Nationale Parken, topsteden zoals Los Angeles, San Francisco, Boston, New Orleans, Chicago, New York en nog vele andere moet je gezien hebben. Met onze jarenlange ervaring in het op maat maken van uw autorondreis bent u verzekerd van de mooiste vakantie voor een goede prijs! Elke autorondreis in Amerika en Canada is flexibel en kan naar uw eigen persoonlijke wensen worden aangepast.

Wij spreken van een fly-drive naar Amerika of Canada wanneer alleen de vliegreis en autohuur geboekt wordt. Een autorondreis is een vooraf geplande rondreis inclusief vlucht, autohuur en accommodatie. Mocht u zelf een plan hebben om een bepaalde route te rijden laat het ons dan weten. Wij adviseren u graag. Tevens regelen wij voor u de eventuele excursies ter plaatse die u niet mag missen. De z.g. Must Do´s.

History & Music 
Geniet van de muziek en geschiedenis van The Deep South. Deze reis zal u onderdompelen in de zuidelijke gastvrijheid.

Voor Muziek liefhebbers!
Een geweldige reis van Chicago naar New Orleans voor iedereen die van muziek houdt. 

The Lone Star Roundup
Deze autorondreis voert je langs de belangrijkste hoogtepunten van de ”Lone Star State”, zoals de staat Texas ook wel wordt genoemd.

Autorondreis Gems of the Northwest 
Ontdek de Majestic Cities & National Parks van het Noord-Westen

Autorondreis Around the Nations Capital 
Startend in de hoofdstad van het land, zult u tijdens deze tour veel bezienswaardigheden en schilderachtige gebieden bezoeken. Washington D.C., Philadelphia, Colonial Williamsburg en Gettysburg brengen geschiedenis tot leven.

Autorondreis From The Pacific To The Rockies
Geniet van de prachtige panoramas van de Pacific Northwest

Welcome in the Grand Circle.
De onvergelijkbare schoonheid van het zuidwesten van Amerika bevinden zich deze 16-daagse autorondreis  “The Grand Circle” in de staten Utah, Colorado en Nevada. 

Autorondreis Cowboys en Indianen
Ervaar het wilde westen, ontdek de gebieden van het wilde westen bij deze tour, die begint in Denver en een noordelijke richting neemt door Cowboy Country. Zie de Black Hills van Zuid Dakota waar de Sioux indianen leefden. Overnacht in Jackson Hole, een plek waar vroeger bont werd verruild. Bezoek de beroemde geisers van Yellowstone.