+31(0)6-41560915

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op uitnodiging van St. Maarten Tourist Bureau en Le Beau Travel heb ik samen met de media een geweldige reis naar St. Maarten, Saba en St. Eustatius gemaakt. 

Bijna 2 jaar na orkaan Irma zitten ze op de goede weg. En ja, natuurlijk kun je de gevolgen nog zien van dit vreselijke monster. Bekijk hier St. Maarten na Irma !

Zo hier en daar zie je nog enige gestrande boten aan land en huizen die nog niet volledig zijn opgeknapt. In ieder geval kun je er als vakantieganger weer genieten van dit paradijselijke eiland en de resorts/hotels waarvan vele al zijn opgebouwd, zoals aan de Dutch side het Divi Little Bay Resort, Sonesta Ocean point Resort, Sonesta Maho Beach Resort en Holland House Beach Hotel. Er zijn veel restaurants en eetgelegenheden waar je heerlijk kan vertoeven. 

Ik heb ook een paar dagen van de 50ste editie van het Carnaval mogen meemaken. Wat een happening. Spetterde shows, kleurrijke parades en concerten. Een aanrader voor 2020!  

Maar dat is nog niet alles, eiland hoppen naar Saba en St. Eustatius moet je gedaan hebben wanneer je daar bent. Ik deed het als dagtrip met Winair en de vlucht en landing op Saba is al een hele ervaring. Geweldig! 

Saba is een mooi groen eiland met prachtige uitzichten en je kunt er net als op St. Maarten en Saba geweldig snorkelen en duiken. Ook St. Eustatius is een duikparadijs. Het verschil met St. Maarten en Saba is dat je niet per boot het water op hoeft om te duiken. Nu ben ik niet zo'n onderwater freek, maar ook wanneer je nog nooit gedoken hebt zit je hier goed.